Alkorplan Touch 3D

Renolit Alkorplan Touch medence fóliák

3D nyomott, térhatású ásványmintás

Típusok:

A Touch medence fóliák a természetes kövek, ásványok kinézetét idézik, azok hátrányai nélkül. 3-dimenziós nyomásának köszönhetően enyhe domborulatok, és mélyedések még természetesebbé teszik a hatást, ugyanakkor nem érdes, és nem horzsolja fel a bőrt. Tapintása kellemes, nem okoz sérülést.

Vastagsága 2 mm, amely vastagabb a legtöbb medencefóliánál.

Védőlakk bevonatos.

A Touch medencefóliák mindegyike rendelkezik NKK Kormányhivatali engedéllyel.

3D mélynyomásának köszönhetően nem szükséges a csúszásmentes fólia használata a lépcsőkön, így nem kell külön csúszásmentes tekercset vásárolnia.

A Touch medencefóliák igányes kivitelezéséhez színazonos éltömítő folyékony PVC-t is választhat.

A Touch 3D medencefóliák színválasztéka a természetes ásványok hangulatát sugározzák.

Az Authentic medencefólia az igazi ásványok, ásványkövek klasszikus jellemvonásaival, színvilágával azonnal elkápráztatja a szemet. A Relax színe a  homokkő megjelenésével pillanatok alatt a tengerparti sziklák közötti pihenés hangulatába varázsol. A Prestige változat a minimalista stílus kedvelőinek azonnali kedvence lesz, a vulkanikus kőzetekre emlékeztető mintájának és letisztult világának köszönhetően. Az Elegance mintájú medencefólia lenyűgőző látványt nyújt nappal, és megvilágított éjszakai fénynél egyaránt. Páratlan eleganciájába szinte mindenki azonnal beleszeret. A Sublime melegfényű színe egy nyugodt oázisba varázsol, ahol a kikapcsolódás szinte kötelező. A Vanity változat a világ egyik legszebb anyagának, a fehér márvány élethű mintáját adja vissza. Ennél exkluzívabb medencét elképzelni is nehéz!

Mind a(z) 6 találat megjelenítve